מסיבת יום עצמאות 75 לישראל

פסטיבל יום העצמאות המרכזי לציון 75 שנה לישראל יתקיים ביום ראשון, 30 באפריל, מ-11:00 בבוקר עד 15:30 בצהריים, בגני התערוכה של סן מתאו, ויכלול מגוון פעילויות ומופעים החוגגים את ההישגים וההשפעה של ישראל כמדינה.

נושא הפסטיבל השנה הוא "ישראל כאומה משפיעה", ומגוון ארגונים ישראלים ויהודיים באזור המפרץ שותפים לאירוע זה, לצד חברות טכנולוגיה ישראליות וסטארטאפים ישראלים.

הפסטיבל יציע מגוון פעילויות ומופעים המתאימים לכל הגילאים.

מבוגרים יכולים ליהנות מהגרלות לאורך כל היום של מבחר מוצרים ושירותים ישראלים, תצוגת אופנה ישראלית המציגה 75 שנות אופנה ישראלית, שישי שוק של אמנים מקומיים, תערוכות אמנות, טעימות וויסקי, שיח בשולחנות עגולים בנושאי ישראל היום ועוד.

על הבמה המרכזית יחגגו אברהם טל והלהקה, ולהקות מקומיות של זמר, מחול ותיאטרון.

כמו כן, אנו משתפים פעולה עם אוניברסיטאות ישראליות, חברות הייטק ויזמים כדי להציג את ישראל כאומה משפיעה. תוכלו להנות מאקספו של חברות ישראליות, "ביר גרדן" לטובת נטווריקינג ועוד.

יתקיימו מגוון פעילויות לילדים כגון שלל מתנפחים, תחנות יצירה ואומנות, משחקים ועוד.

וכמובן, אוכל: בארוע יוצבו מגוון משאיות אוכל עם מבחר גדול לבחירה, כולל אפשרויות ישראליות וכשרות.

לינק לרכישת כרטיסים: https://www.eventbrite.com/e/israel75-bay-area-community-wide-festival-tickets-568702854547

Date

אפר 30 2023
Expired!

Time

11:00 am - 3:30 pm

Cost

8$-30$

More Info

Read More
Read More

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

Back to top button